Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 1977-???


1-7-2001 ...... καταρχάς βαρέθηκα να είμαι μέσα, έχω κουραστεί τόσα χρόνια που βρίσκομαι ανάμεσα σε τοίχους, το σιχάθηκα πάρα πολύ αυτό, δεν το αντέχω άλλο, έτσι μου έρχεται το ταβάνι να τρυπήσω με το νου μου , έξω να βγω... και ποτέ δεν ήμουν μαθημένος σε μια τέτοια κατάσταση, αφού παλιά έβγαινα βόλτα με το αυτοκίνητο καθημερινά, ειδικά το καλοκαίρι ήμουν όλο βόλτες και όταν σκοτείνιαζε , που έβγαινε το φεγγάρι , δεν ήθελα με τίποτα να γυρίσω σπίτι και καθόμουν ως αργά το βράδυ.... ξέρετε τι είναι να αισθάνεσαι φυλακισμένος μέσα στο ίδιο σου το σώμα , το μυαλό να θέλει να ζήσει πράγματα, τον έρωτα, την περιπέτεια, την διασκέδαση, τα ταξίδια και να μην μπορεί να ακολουθήσει το σώμα; να έχεις ταξιδιάρικη ψυχή και να μην μπορείς να την ταξιδέψεις, να θες να σπάσεις τις αλυσίδες που σε δένουν και να μην μπορείς με τίποτα.... ακόμα δεν έχω τη δυνατότητα να πιω νερό με το ποτήρι, αφού έχω εφτά χρόνια καθηλωμένος στο κρεβάτι και έχω πάρει μια κλίση και δεν μπορώ να κρατήσω το κεφάλι μου σε ίσια θέση . να μην μπορείς να απολαύσεις ούτε το νερό που πίνεις...πολλά πράγματα που σας λέω ίσως τα θεωρείτε ασήμαντα, αφού εσείς μπορείτε να τα κάνετε..... είναι πολλά πράγματα που δεν μπορείς να χαρείς όταν έχεις κάποιο πρόβλημα. για σκεφτείτε τους ανθρώπους που έχουν πρόβλημα όρασης , μπορεί να κάνουν κάποια πράγματα που δεν μπορώ να κάνω εγώ, αλλά το να μη βλέπεις το θεωρώ πολύ άσχημο, να μην μπορείς να διαβάσεις και να περιμένεις τους άλλους πότε θα το κάνουν για σένα, ή να μην μπορούν να δουν ένα αγαπημένο τους πρόσωπο , γιατί να μην μπορούν και αυτοί να απολαύσουν ένα ηλιοβασίλεμα ή μια πανσέληνο, που είναι τόσο ρομαντικά τη νύχτα...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ , ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ:

ΠΩΣ ΕΙΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΊΤΕ ΟΧΙ, ΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΟΝΕΙΡΑ ΖΩΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΛΕΥΕΙΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ .

ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ.
ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΓΙΑΤΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΖΩΗ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ, ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑ.

ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ
ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΨΥΧΗΣ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩΝΩ ΠΩΣ

Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ.


ΥΓ. Ο ΠΟΝΟΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.
ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ .
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΟΧΛΙΑΣ , Α ΕΚΔΟΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2002
ΤΙΜΗ 8,70 ΕΥΡΩ

ΥΓ. Ο ΠΕΤΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΖΕΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ,
ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΤΟ 1977.
ΔΕΝ ΦΟΙΤΗΣΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΕΙΟ , ΓΙΑΤΙ
Η ΣΠΑΝΙΑ ΠΑΘΗΣΗ ΤΟΥ - ΠΡΟΙΟΥΣΑ ΜΥΙΚΗ ΔΥΣΤΡΟΦΙΑ-
ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ.
ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΠΟΛΥ.
Η ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ
ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ.
ΑΥΤΑ ΤΟΝ ΟΠΛΙΣΑΝ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ
ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ
ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΑΥΤΑ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΤΙΓΜΗ
ΝΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΝΕΙΡΑ.

ΥΓ. ΧΘΕΣ ΕΜΑΘΑ ΤΥΧΑΙΑ ΠΩΣ Ο ΠΕΤΡΟΣ
ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟ ΠΟΛΥΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ
ΣΤΟΥΣ ΟΥΡΑΝΟΥΣ.
ΕΚΛΑΨΑ ΣΑΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕ ΧΘΕΣ.
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ.

ΥΓ. Ο ΠΕΤΡΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ
ΜΕ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΠΩΣ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ !!!

ΥΓ. ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ
ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΞΙΑ
ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΟΥ,
ΞΕΧΑΣΑ ΕΥΚΟΛΑ
ΚΑΙ ΚΛΑΨΟΥΡΙΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ
ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗΣ.

3 σχόλια:

  1. Το έχω διαβάσει αυτό το βιβλίο, άλλη μια απόδειξη οτι το να μπορείς να ανασαίνεις, να βλέπεις, να ακούς, να μιλάς, να περπατάς, είναι η απόλυτη ευτυχία τα μόνα πράγματα που όποιος τα έχει πρέπει να νοιώθει ευτυχισμένος ... Καλό ταξίδι Πέτρο σε ευχαριστούμε για τη δύναμη που μας μετέδωσες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o ponos tou egine dunami k gia ekeinon k gia emas...o petros fwnaxe stis psuxes mas pws boreis na zeis mono me mia proupothesi..mono AN TO THES,AN EXEIS TH ZWH MESA SOU..akoma k an d vlepeis,an d akous an d milas,an d perpatas ESU PALI ZEIS..etsi kai o petros tha zeis pada mesa mas..KALO TAXIDI PETRO.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή