Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

Η ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ


Α. ΣΩΚΡΑΤΗΣ (470-399 π.Χ) από τους σοφότερους άνδρες της αρχαιότητας.

.....κανένας δεν ξέρει τι είναι ο θάνατος, ούτε αν είναι το μεγαλύτερο καλό για τους ανθρώπους. Και το φοβούνται όλοι σα να γνωρίζουν καλά πως είναι το μεγαλύτερο κακό. Πως λοιπόν;; Δεν είναι αυτό η πιο ντροπιασμένη αμάθεια, να νομίζει κανείς πως γνωρίζει εκείνο που δεν γνωρίζει;;; ΤΩΡΑ όμως , είναι ώρα να πηγαίνω, εγώ για να πεθάνω και σεις για να ζήσετε. Ποιος από μας πηγαίνει στο καλύτερο, κανένας δεν γνωρίζει, παρά μόνο ο Θεός.

- Απολογία Σωκράτη-

Β. ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

......ο δε Ιησούς έλεγε.. πάτερ , άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι....

-κατα Λουκα κεφ. ιγ στ. 34-

Γ. Σωκράτης Γκιόλιας 19-7-2010 μ.Χ.

Σωκράτη μας,

πριν οκτώ χρόνια που σε παντρέψαμε είχες γεμίσει μια μεγάλη εκκλησία με φίλους και γνωστούς για να σου ευχηθούν να ζήσεις. Χθες, γέμισες πάλι εκτός από την εκκλησία και όλη την πλατεία για το τελευταίο αντίο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την ψυχή μας όλους, γνωστούς και άγνωστους, που συμμετέχουν στον πόνο μας για τον άδικο χαμό σου.

Τα στοιχεία της ψυχής σου, η βαθειά σου πίστη, η καθαρότητα της ζωής σου και η φιλάνθρωπη καρδιά σου μας βεβαιώνουν ότι είσαι στην αγκαλιά του Θεού και αυτό είναι η μόνη μας παρηγοριά.

Ευχόμαστε η θυσία σου να λειτουργήσει σαν ξυπνητήρι στη συνείδηση του ελληνικού λαού.

Η γυναίκα σου, οι γονείς σου και τα αδέρφια σου σαν το καλύτερο μνημόσυνο ζητούν από το Θεό να συγχωρέσει τους φονιάδες σου όπως και συ θα ήθελες.


- Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ 21-7-2010 6.ΟΟμμ


ΥΓ. .................... ????????????????????? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΥΓ. η επεξεργασία της πληροφορίας
είναι σημαντικότερη
από την πληροφορία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου